Saftig glutenfrie brownies - Kinsarvik Naturkost

Saftig glutenfrie brownies

Middels
45 minutter
10 porsjoner
Her får du oppskriften på saftige mørke brownies med valnøtter. Denne er nydelig med en kopp kaffe eller te. Lag gjerne kaken en dag i forkant til besøk, da den er enda bedre om den får godgjøre seg i kjøleskapet over natten.
Ingredienser 160 g 70% mørk sjokolade
230 gram økologisk smør
2 ts vaniljepulver
50 g lønnesirup
150 g rørsukker
3 økologiske egg
75 g quinoamel
80 g lys bakemiks
Slik gjør du

1.Smelt smør på lav varme, og ha i sjokolade og vaniljesukker. Rør godt til alt er smeltet sammen.

2. Ha i sukker og lønnesirup, rør godt og la det avkjøles nok til at eggene ikke koagulerer.

3.Når det er kjølig nok rører du inn egg, en av gangen.

4.Ha deretter i quinoamel, bakemiks og valnøtter om du ønsker det. Spar gjerne en neve valnøtter til å strø på toppen før kaken går inn i ovnen.

5.Stek kaken på 170 grader i cirka 20-25 minutter. Den skal være stekt på toppen og mykere inni. Husk at den stivner litt etter den kommer ut av ovnen.

Flere artikler

Glutenfrie gulrotmuffins - Kinsarvik Naturkost
Det finnes vel ingen bedre måte å spise grønnsaker på enn i en kake? Her får du oppskrift på saftige glutenfrie gulrotmuffins som inneholder pastinakk og gulrøtter som smaker søtt og deilig takket mandelmelet.
Lavkarbo hjemmelaget knekkebrød - Kinsarvik Naturkost
Knasende gode lavkarbo knekkebrød kan du lage med frøene og nøttene du ønsker. Bruk alt fra linfrø, sesamfrø, chiafrø, solsikkefrø, gresskarkjerner og valmuefrø for å nevne noen. Prøv deg fram til du finner den perfekte blandingen med det du liker!