Lavkarbo hjemmelaget knekkebrød - Kinsarvik Naturkost

Lavkarbo hjemmelaget knekkebrød

Middels
90 minutter
32 porsjoner
Knasende gode lavkarbo knekkebrød kan du lage med frøene og nøttene du ønsker. Bruk alt fra linfrø, sesamfrø, chiafrø, solsikkefrø, gresskarkjerner og valmuefrø for å nevne noen. Prøv deg fram til du finner den perfekte blandingen med det du liker!
Ingredienser 1 dl linfrø
1 dl sesamfrø
1 dl chiafrø
1 dl hampfrø
1 dl gresskarfrø
60 g mandelmel
2 ss Fiberhusk
1 - 2 ts salt
Slik gjør du

1.Forvarm ovnen til 150 grader varmluft.

2.Ha alle ingrediensene i en bolle. Du trenger cirka 6 dl valgfrie frø, nøtter og kjerner sammen med resten av ingrediensene.

3. La deigen svele i 5 - 10 minutter før du fordeler deigen utover to bakepapirkledde stekebrett. Strø gjerne over noe salt eller ekstra frø på toppen.

4.Knekkebrødene skal stekes i cirka 60 minutter totalt. Du kan steke de samtidig, men da bytter du om på plasseringen i ovnen etter første halvtime.

5.Avkjøl på en rist.

Flere artikler

Saftig glutenfrie brownies - Kinsarvik Naturkost
Her får du oppskriften på saftige mørke brownies med valnøtter. Denne er nydelig med en kopp kaffe eller te. Lag gjerne kaken en dag i forkant til besøk, da den er enda bedre om den får godgjøre seg i kjøleskapet over natten.
Lavkarbo hamburgerbrød - Kinsarvik Naturkost
Her får du en superdigg oppskrift på lavkarbo hamburgerbrød. Brødene er myke og har en vanlig brødkonsistens. Perfekt på en varm sommerdag med en saftig karbonade, frisk salat og deilig dressing!