Quinoa krisp - Kinsarvik Naturkost

Quinoa krisp

Enkel
30 minutter
2 porsjoner
For å lage disse herlighetene trenger du egentlig bare en ingrediens, quinoa. Men om du ønsker mer smak kan du tilsette kanel eller råkakao. Prøv dem i yoghurt, smoothie eller i hjemmelagde energikuler.
Ingredienser 1 dl quinoa
Ekstra: lønnesirup
Dette har du kanskje hjemme Ekstra: kanel
Ekstra: råkakao
Slik gjør du

1. Forvarm ovnen til 175 grader.

2. Kok quinoa som anvist på pakken. La quinoaen avkjøle seg og legg utover et bakepapir. 

3. Om du ønsker ekstra smak kan du drysse over litt råkakao eller kanel. Om du ønsker en søtere variant, hell over 2 ss lønnesirup.

4. Stekes i ca 30 minutt til du får krispy og gylden quinoa. Ved om hvert 10. minutt.

5. Avkjøl ett minutt og server i yoghurt, i smoothie eller som ekstra topping på frokostblanding.

Tips

Visste du at quinoa en god kilde til sunt fett, fiber og antioksidanter?

Flere artikler

Chiapudding med kiwi - Kinsarvik Naturkost
Chiapudding lager du på 5 minutter og den blir klar av seg selv over natten. Prøv med forskjellig topping, vi anbefaler eksotisk vri med kiwi.
Havregrøt med peanøtt og kakao - Kinsarvik Naturkost
Er du glad i peanøttsmør vil du like ukens frokost! Vi har nemlig laget en havregrøt med sjokolade og peanøttsmør sammen med banan, toppet med fryste skogsbær.