Havregrøt med peanøtt og kakao - Kinsarvik Naturkost

Havregrøt med peanøtt og kakao

Enkel
20 minutter
2 porsjoner
Er du glad i peanøttsmør vil du like ukens frokost! Vi har nemlig laget en havregrøt med sjokolade og peanøttsmør sammen med banan, toppet med fryste skogsbær.
Ingredienser 2 ss lønnesirup
En klype salt
Dette har du kanskje hjemme 80 g havregryn
1 ss kakaopulver
1/2 ts vanilje ekstrakt
Ferskvarer 240 ml vann
1 banan
Slik gjør du

1. Ha 40 gram havregryn i to skåler og hell over 120 ml vann hver. La det stå i 10 minutter.

2. Tilsett en halv banan, kakaopulveret, vaniljeekstrakt, salt og lønnesirup i den ene skålen med havregryn. 

3. I den andre skålen med havregryn tilsett en halv banan, peanøttsmør og lønnesirup. 

4. Kjør peanøttsmør blandingen i kjøkkenmaskin til du får en fin masse. 

5. Hell over i serveringsskål og kjør den andre blandingen i kjøkkenmaskin. Hell sjokoladeblandingen over peanøttgrøten. 

Flere artikler

Quinoa krisp - Kinsarvik Naturkost
For å lage disse herlighetene trenger du egentlig bare en ingrediens, quinoa. Men om du ønsker mer smak kan du tilsette kanel eller råkakao. Prøv dem i yoghurt, smoothie eller i hjemmelagde energikuler.
Fargerik matcha chiapudding - Kinsarvik Naturkost
Det er ingen hemmelighet at vi er glad i chiapudding til frokost! Denne er for dem som er glad i matcha! Lek deg med toppingen, her er vår favoritt!