Proteinrundstykker uten gluten - Kinsarvik Naturkost

Proteinrundstykker uten gluten

Enkel
40 minutter
6 porsjoner
Det er godt, sunt og superenkelt å lage sine egne rundstykker med ekstra protein. Her får du en variant bakt med hampprotein!
Ingredienser 1 egg
1,5 ss hamprotein
2 dl mandelmel
1 ss chiafrø
2 ss kokosolje
1 klype tørkede fennikelfrø
1 dl mandelmelk
2 dl bokhveteflak
1 ts agavesirup
En klype salt
Valmuefrø
Slik gjør du

1. Mal chiafrøene til mel i en blender, og bruk en morter til å knuse fennikelfrøene.

2. Bland egg, mandelmelk, agavesirup og smeltet kokosolje i en bolle.

3. Tilsett deretter de øvrige ingrediensene. Form til små boller og strø over valmuefrø.

4. Plasser midt i ovnen på 150°C i ca. 30 minutter. 

Flere artikler

Glutenfrie plommemuffins - Kinsarvik Naturkost
Disse muffinsene er laget med ferske plommer men du kan lett endre oppskriften med den frukten du har liggende eller hva som er i sesong!
Glutenfritt bokhvetebrød - Kinsarvik Naturkost
En sunn og superenkel glutenfri brødoppskrift som også er vegansk. Brødet inneholder rikelig med frø og passer perfekt til matpakken eller hverdagen med ditt favoritt pålegg!