Glutenfrie plommemuffins - Kinsarvik Naturkost

Glutenfrie plommemuffins

Enkel
25 minutter
12 porsjoner
Disse muffinsene er laget med ferske plommer men du kan lett endre oppskriften med den frukten du har liggende eller hva som er i sesong!
Ingredienser 2 dl plommer kuttet i biter (eller annen frukt)
2 egg
4 dl glutenfrie havregryn
2 modne bananer
1 dl brunt sukker (vi brukte enda mindre Sukrin)
1 ts bakepulver
1 ts vaniljeekstrakt
Slik gjør du

1. Sett ovnen på 200 grader. 

2. Mos bananene med en gaffel. Jo modnere de er,  jo lettere blir det og desto søtere blir muffinsene!

3. Pisk inn eggene og bland inn resten av de tørre ingrediensene. Vær forsiktig med bærene (plommene), vi rørte dem forsiktig inn på slutten.

4. Når alt er blandet er det bare å finne fram fine muffinsformer og fylle dem 3/4 fulle!

5. Stek midt i ovnen på 200 grader i 15 minutter. Avkjøles på rist. 

Flere artikler

Meierifri og vegansk pistasjis - Kinsarvik Naturkost
En fantastisk kremet, meierifri pistasjis med cashewnøtter og avokado. Iskremen er uten raffinert sukker, konditorfarge og er både glutenfri og vegansk.
Proteinrundstykker uten gluten - Kinsarvik Naturkost
Det er godt, sunt og superenkelt å lage sine egne rundstykker med ekstra protein. Her får du en variant bakt med hampprotein!