Meierifri og vegansk pistasjis - Kinsarvik Naturkost

Meierifri og vegansk pistasjis

Enkel
10 minutter
4 porsjoner
En fantastisk kremet, meierifri pistasjis med cashewnøtter og avokado. Iskremen er uten raffinert sukker, konditorfarge og er både glutenfri og vegansk.
Ingredienser 350 ml kokosvann (eller valgfri vegansk melk)
40 g cashewnøtter (bløtlagt i 1 - 2 timer)
2 modne avokadoer
1 liten banan (fersk eller frossen)
2 store håndfuller spinat
150 ml lønnesirup
2 ts vaniljeekstrakt
1/4 ts salt
75 g usaltet pistasjnøtter
Dette har du kanskje hjemme 1/2 ts mandelekstrakt
Slik gjør du

1. Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til du får en jevn og glatt blanding. Skrap ned sidene underveis om nødvendig.

2. Overfør blandingen til en frysevennlig beholder og sett i fryseren. Dryss gjerne over hakkede pistasjnøtter.

3. La blandingen være i fryseren i 4 - 5 timer eller over natten, og server.

Flere artikler

Energikuler med matcha & hampfrø - Kinsarvik Naturkost
Disse fristende energikulene er enkle å lage, plantebaserte, med lite sukker og korn. De inneholder dessuten hampfrø som er rike på magnesium, vitamin E, protein, kostfiber og omega-3.
Glutenfrie plommemuffins - Kinsarvik Naturkost
Disse muffinsene er laget med ferske plommer men du kan lett endre oppskriften med den frukten du har liggende eller hva som er i sesong!