Proteinpasta av røde linser med tomatsaus - Kinsarvik Naturkost

Proteinpasta av røde linser med tomatsaus

Enkel
15 minutter
2 porsjoner
Proteinpasta inneholder mye protein, så mye at du ikke trenger kjøtt ved siden av for å få et balansert måltid. Denne pastaretten med hvitløksmarinert grønnkål må du bare prøve!
Ingredienser 250 g proteinpasta
Tomatsaus
100 g vegansk parmesan
1 ss olivenolje
1/2 ts salt
Ferskvarer Grønnkål
2 hvitløksfedd
Slik gjør du

1. Varm 1 ss olivenolje i en panne. Når oljen er varm. legg kål, hvitløk og salt og stek til grønnkålen er mør. Sett kåle til siden. 

2. I den samme pannen, kok opp pastasaus. Tilsett proteinpastaen og kok den etter anbefalt tid på pakken, eller til pastaen er al dente. Rør ofte for å sikre at pastaen blir kokt jevnt.

3. Rør inn kålen og server med ekte parmesan (vegansk: Violife Prosciano). 

Flere artikler

Pestosnurrer med smuldret fetaost - Kinsarvik Naturkost
Pestosnurrer er perfekt som mellommåltid, lunsj eller turmat. Lag dobbel porsjon og frys ned, disse kan nytes både kalde og varme!
Pepperkaker uten gluten og sukker - Kinsarvik Naturkost
Prøv disse krydrede, smaksrike og litt seige kakene som minner om pepperkaker. Bakt på agavesirup, kokosmel og mandelmel.