Eple & gulrot toddy - Kinsarvik Naturkost

Eple & gulrot toddy

Enkel
15 minutter
2 porsjoner
Varm deg på deilig eple- og gulrot toddy i vinter! Denne varme drikken vil få deg gjennom den lage skandinaviske vinteren uten problemer!
Ingredienser 1/4 ts kanel
1/4 ts muskat
En klype kardemomme
En klype nellik
Ferskvarer 4 små epler
2 store gulrøtter
1 - 2 cm fersk ingefær
Slik gjør du

1.Vask eplene, gulrøttene og ingefæren og kutt dem opp.

2. Ha dem i en juicemaskin og lag juice. Juster smaken etter hvor sterk du ønsker den. 

3. Hell juicen over i en kjele og ha i krydderet. La det bli varmt uten at det koker.

4. Rør om og hell drikken i to store kopper. Strø over litt kanel, serves rykende varm! 

Flere artikler

Nachos med Violife cheddarost - Kinsarvik Naturkost
Sprø chips, dryppende ost sammen med en spicy salsa, kan det bli bedre? Vi har testet om Violife sin veganske cheddarost fungerer som smelteost.
Pestosnurrer med smuldret fetaost - Kinsarvik Naturkost
Pestosnurrer er perfekt som mellommåltid, lunsj eller turmat. Lag dobbel porsjon og frys ned, disse kan nytes både kalde og varme!