1 ts kardemomme
1 ts ingefær
1 ts kanel
3/4 ts nellik
1,5 dl kokosmel
1 ss chiafrø
2 dl mandelmel
1,5 dl agavesirup
1. Knus chiafrøene i en morter til et ganske fint pulver.
2. Smelt smøret sammen med krydderne og agavesirup.
3. Tilsett deretter mandelmel og chiafrø. La blandingen svelle og avkjøles i ca. 30 min.
4. Visp eggehvitene kraftig og bland det deretter forsiktig inn i krydderblandingen, bland inn kokosmelet til sist.
5. Form deigen til en pølse og pakk den inn i plastfolie, la deigen hvile i kjøleskapet til neste dag.
6. Sett ovnen på 200 grader.
7. Kjevle ut deigen direkte på bakepapir da den er litt klissete, bruk kokosmel for å mele kjevlen og underlaget.
8. Stek midt i ovnen i ca. 5-6 min. til kakene har blitt gyldenbrune i kantene, avkjøles på rist.
La gjerne pepperkakedeigen ligge i kjøleskapet over natten.
E-post
kundeservice@kinsarvik.no
Returadresse
Kinsarvik Naturkost
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Org.nr
922 266 662
Ønsker du som bedrift å handle hos oss?
Logg inn eller Bli bedriftskunde
Vi er stolt medlem av Grønt Punkt Norge
Småstrandgaten 3
Xhibition kjøpesenter, 3 etg
5014 Bergen
Norge
Folke Bernadottes vei 52
5147 Fyllingsdalen
Norge
Storgata 43
2750 Gran
Norge
Verkstedveien 7
9406 Harstad
Norge
Ådnavegen 63
5260 Indre Arna
Norge
Valsetvegen 10
2850 Lena
Norge
Loddefjordveien 2
5171 Loddefjord
Norge
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Norge
Myrdalsvegen 2
5130 Nyborg
Norge
Prestegardskogen 2
5210 Os
Norge
Thereses gate 33B
0354 Oslo
Norge
Jon Torbergssons vei 23
4070 Randaberg
Norge
Laguneveien 1
5239 Rådal
Norge
Kongens gate 18
3211 Sandefjord
Norge
Brodtkorbsgate 7
1338 Sandvika
Norge
Kjøpmannsgata 36
7500 Stjørdal
Norge
Sartorvegen 12
5353 Straume
Norge
Støperiveien 5
2010 Strømmen
Norge
Brugata 1
2500 Tynset
Norge
Åsane Senter 42
5116 Ulset
Norge