Pestosnurrer med smuldret fetaost - Kinsarvik Naturkost

Pestosnurrer med smuldret fetaost

Middels
60 minutter
8 porsjoner
Pestosnurrer er perfekt som mellommåltid, lunsj eller turmat. Lag dobbel porsjon og frys ned, disse kan nytes både kalde og varme!
Ingredienser 400 gr siktet hvete 
100 gr grovmalt hvete
100 gr havrekli 
1 pk tørrgjær 
1/2 ts salt
1 ts sukker 
3 dl vann
4 ss olivenolje 
Egg til pensling 
Ett glass rød eller grønn pesto
200 gr fetaost
Soltørkede tomater eller ruccola 
Slik gjør du

1.Bland sammen gjær, lunkent vann, olje, sukker og salt i en bakebolle.

2. Tilsett halvparten av melet og arbeid deigen sammen og tilsett resten av melet litt etter litt. 

3. La deigen heve i romtemperatur til dobbel størrelse. 

4. Rull deigen til en tykk pølse og kjevle den ut til et rektangel. Smør på pesto og dryss over ruccola og smuldret fetaost.

5. Snurrene legges på en bakeplate med bakepapir. La de etterheve i  ca 30 minutter under et klede.

6. Pensle med vispet egg og stek snurrene midt i ovnen på 220 grader i 10-12 minutter.

Flere artikler

Eple & gulrot toddy - Kinsarvik Naturkost
Varm deg på deilig eple- og gulrot toddy i vinter! Denne varme drikken vil få deg gjennom den lage skandinaviske vinteren uten problemer!
Proteinpasta av røde linser med tomatsaus - Kinsarvik Naturkost
Proteinpasta inneholder mye protein, så mye at du ikke trenger kjøtt ved siden av for å få et balansert måltid. Denne pastaretten med hvitløksmarinert grønnkål må du bare prøve!