100 gr grovmalt hvete
100 gr havrekli
1 pk tørrgjær
1/2 ts salt
1 ts sukker
3 dl vann
4 ss olivenolje
Egg til pensling
Ett glass rød eller grønn pesto
200 gr fetaost
Soltørkede tomater eller ruccola
1.Bland sammen gjær, lunkent vann, olje, sukker og salt i en bakebolle.
2. Tilsett halvparten av melet og arbeid deigen sammen og tilsett resten av melet litt etter litt.
3. La deigen heve i romtemperatur til dobbel størrelse.
4. Rull deigen til en tykk pølse og kjevle den ut til et rektangel. Smør på pesto og dryss over ruccola og smuldret fetaost.
5. Snurrene legges på en bakeplate med bakepapir. La de etterheve i ca 30 minutter under et klede.
6. Pensle med vispet egg og stek snurrene midt i ovnen på 220 grader i 10-12 minutter.
E-post
kundeservice@kinsarvik.no
Returadresse
Kinsarvik Naturkost
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Org.nr
922 266 662
Ønsker du som bedrift å handle hos oss?
Logg inn eller Bli bedriftskunde
Vi er stolt medlem av Grønt Punkt Norge
Småstrandgaten 3
Xhibition kjøpesenter, 3 etg
5014 Bergen
Norge
Folke Bernadottes vei 52
5147 Fyllingsdalen
Norge
Storgata 43
2750 Gran
Norge
Verkstedveien 7
9406 Harstad
Norge
Ådnavegen 63
5260 Indre Arna
Norge
Valsetvegen 10
2850 Lena
Norge
Loddefjordveien 2
5171 Loddefjord
Norge
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Norge
Myrdalsvegen 2
5130 Nyborg
Norge
Prestegardskogen 2
5210 Os
Norge
Thereses gate 33B
0354 Oslo
Norge
Jon Torbergssons vei 23
4070 Randaberg
Norge
Laguneveien 1
5239 Rådal
Norge
Kongens gate 18
3211 Sandefjord
Norge
Brodtkorbsgate 7
1338 Sandvika
Norge
Kjøpmannsgata 36
7500 Stjørdal
Norge
Sartorvegen 12
5353 Straume
Norge
Støperiveien 5
2010 Strømmen
Norge
Brugata 1
2500 Tynset
Norge
Åsane Senter 42
5116 Ulset
Norge