Pepperkake muffins med kanel smørkrem - Kinsarvik Naturkost

Pepperkake muffins med kanel smørkrem

Enkel
30 minutter
20 porsjoner
Ingredienser 180 g hvetemel
2.5 ss natron
2 ss malt ingefær
1 ts muskatnøtt
1 ts malt nellik
1 ts salt
113 g smør(romtemperert)
100 g brunt sukker
2 egg(romtemperert)
140 g melasse
125 ml melk(romtemperert)
1 ts vaniljeessens
Slik gjør du

1. Forvarm ovnen til 180 grader og kle formen med muffinsformer. Bland sammen mel, natron, ingefær, kanel, muskatnøtt, nellik og salt. Sette til side.

2. I en annen stor bolle bland krem ​​sammen smør og sukker i 2 minutter. Tilsett melasse, melk, egg og vanilje, og bland godt. Rør gradvis inn melblandingen til den akkurat er kombinert (ikke overmiks på denne delen).

3.Fordel røren jevnt i muffinsformene, fyll hver form ca 3/4 full. Stek ca 19-22 minutter til en tannpirker kommer ren ut. La det avkjøles i muffinsformene i ca. 5 minutter, og overfør deretter til en beholder med lokk for å avkjøles helt (dette er hemmeligheten til å holde dem superfuktige!)<br><br><strong>Forbered kremost: </strong><br><br><strong>1. </strong>Når muffinsene er helt avkjølt, tilbered kremosten. Pisk ostekremen til den er luftig (ca. 2 minutter).<br><br><strong>2.</strong> Tilsett vanilje, kanel og 2 ss tykk krem ​​og bland til den er jevn.<br><br><strong>3.</strong> Bland gradvis inn melis. Tilsett 1-2 ss ekstra kremfløte etter behov for å tynne kremosten til en smørbar konsistens.<br><br><strong>4.</strong> Fordel kremosten på de avkjølte muffinsene. Oppbevares i lufttett beholder.

Flere artikler

Vaniljekake med smørkrem - Kinsarvik Naturkost
Vaniljekake er den klassiske kaken med en fin og elegant smak. Den fuktige vaniljekakeoppskriften er virkelig luftig og med en fløyelsmyk tekstur og en utrolig deilig smørkrem. Dette er en himmelsk opplevelse og en uforglemmelig godbit!