2 - 3 ss agavesirup
1 ts vaniljeekstrakt
1.. Ha alle ingrediensene til marsipanen i en blender og kjør til det blir en deigaktig blanding. Ha i mer søtningsmiddel om den er for tørr eller mer malte mandler om den er for våt.
2. Rull marsipanen til små kuler (ca. 10 stk.) og sett dem i fryseren mens du lager sjokoladen.
3. Smelt kokosoljen i et vannbad. Fjern fra varmen og visp inn agave og kakaopulveret. Smak og juster søtheten om nødvendig.
4. Ta ut marsipanbollene fra fryseren og dypp dem i sjokoladen. Bruk gjerne en pinne for å dyppe dem. Sett på bakepapirkledd stekebrett. Dryss med knuste pistasjnøtter.
5. Sett i kjøleskapet i minst 30 minutter.
E-post
kundeservice@kinsarvik.no
Returadresse
Kinsarvik Naturkost
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Org.nr
922 266 662
Ønsker du som bedrift å handle hos oss?
Logg inn eller Bli bedriftskunde
Vi er stolt medlem av Grønt Punkt Norge
Småstrandgaten 3
Xhibition kjøpesenter, 3 etg
5014 Bergen
Norge
Folke Bernadottes vei 52
5147 Fyllingsdalen
Norge
Storgata 43
2750 Gran
Norge
Verkstedveien 7
9406 Harstad
Norge
Ådnavegen 63
5260 Indre Arna
Norge
Valsetvegen 10
2850 Lena
Norge
Loddefjordveien 2
5171 Loddefjord
Norge
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Norge
Myrdalsvegen 2
5130 Nyborg
Norge
Prestegardskogen 2
5210 Os
Norge
Thereses gate 33B
0354 Oslo
Norge
Jon Torbergssons vei 23
4070 Randaberg
Norge
Laguneveien 1
5239 Rådal
Norge
Kongens gate 18
3211 Sandefjord
Norge
Brodtkorbsgate 7
1338 Sandvika
Norge
Kjøpmannsgata 36
7500 Stjørdal
Norge
Sartorvegen 12
5353 Straume
Norge
Støperiveien 5
2010 Strømmen
Norge
Brugata 1
2500 Tynset
Norge
Åsane Senter 42
5116 Ulset
Norge