Marsipankuler med sjokolade & pistasj - Kinsarvik Naturkost

Marsipankuler med sjokolade & pistasj

Enkel
45 minutter
10 porsjoner
Marsipankuler hører julen til. Hvorfor ikke lage din egen istedenfor ferdiglaget? I denne oppskriften har vi dyppet marsipanen i hjemmelaget sjokoladetrekk og drysset knuste pistasjnøtter på toppen. Kjempelett men kjempegodt!
Ingredienser 100 g mandler, malt
2 - 3 ss agavesirup
1 ts vaniljeekstrakt
Dette har du kanskje hjemme 1 / 4 ts mandelekstrakt
Slik gjør du

1.. Ha alle ingrediensene til marsipanen i en blender og kjør til det blir en deigaktig blanding. Ha i mer søtningsmiddel om den er for tørr eller mer malte mandler om den er for våt.

2. Rull marsipanen til små kuler (ca. 10 stk.) og sett dem i fryseren mens du lager sjokoladen.

3. Smelt kokosoljen i et vannbad. Fjern fra varmen og visp inn agave og kakaopulveret. Smak og juster søtheten om nødvendig.

4. Ta ut marsipanbollene fra fryseren og dypp dem i sjokoladen. Bruk gjerne en pinne for å dyppe dem. Sett på bakepapirkledd stekebrett. Dryss med knuste pistasjnøtter.

5. Sett i kjøleskapet i minst 30 minutter.

Flere artikler

Kremaktige veganske sjokoladetrøfler - Kinsarvik Naturkost
Kremaktige veganske sjokolade trøfler som er laget på 1-2-3!  Vær kreativ med toppingen - hva med lakrispulver eller knuste frysetørkede jordbær?
Pannekaker med ingefærsirup - Kinsarvik Naturkost
Helgene vil aldri bli det samme etter du har prøvd disse pannekakene med smak av ingefær og kanel!