Kremaktige veganske sjokoladetrøfler - Kinsarvik Naturkost

Kremaktige veganske sjokoladetrøfler

Enkel
20 minutter
10 porsjoner
Kremaktige veganske sjokolade trøfler som er laget på 1-2-3!  Vær kreativ med toppingen - hva med lakrispulver eller knuste frysetørkede jordbær?
Ingredienser 7 Medjool dadler
3 ss kakaopulver
2 ss kokosolje (smeltet)
1/2 ts vaniljeekstrakt
Slik gjør du

1. Ha dadlene (uten steiner) i en bolle og hell varmt vann over dem. La dem ligge i 5 minutter til de er myke. Hell av vannet.

2. Ha dadlene i en blender sammen med resten av ingrediensene. Kjør til en jevn pasta og blandingen blir til en ball.

3. Legg dadlene i en middels stor bolle og hell varmt vann over dem. La det ligge i 5 minutter til det er mykt, og tøm så av vannet.

4. Grav ut teskjestore kuler av trøffelblandingen og legg kulene (uten å rulle) på bakepapirkledd stekebrett. Denne oppskriften gir ca. 10 kuler.

5. Ha trøflene i fryseren i ca 5-10 minutter så de stivner. Fjern fra fryseren og rull dem til jevne kuler.

6. Rull kulene i kakaopulver eller ønsket topping.

Flere artikler

Chiagrøt med gresk yoghurt & valnøtter - Kinsarvik Naturkost
Denne fyllende og litt søte chiapuddingen er glutenfri og fullpakket med protein, sunt fett og frisk frukt. Nyt den til dessert eller til en supergod frokost i helgen!
Marsipankuler med sjokolade & pistasj - Kinsarvik Naturkost
Marsipankuler hører julen til. Hvorfor ikke lage din egen istedenfor ferdiglaget? I denne oppskriften har vi dyppet marsipanen i hjemmelaget sjokoladetrekk og drysset knuste pistasjnøtter på toppen. Kjempelett men kjempegodt!