Pannekaker med ingefærsirup - Kinsarvik Naturkost

Pannekaker med ingefærsirup

Enkel
20 minutter
10 porsjoner
Helgene vil aldri bli det samme etter du har prøvd disse pannekakene med smak av ingefær og kanel!
Ingredienser 250g self raising white flour
2 ts bakepulver
1 ts salt
1/4 ts kanel 
1/4 ts muskat
350 ml valgfri melk
2 store egg eller eggerstatter
60g smør, smeltet
2 ss ingefær syltetøy
Dette har du kanskje hjemme Ingefær sirup
Slik gjør du

1. Rør sammen mel, bakepulver, salt, kanel og muskat i en stor bolle. 

2. Visp sammen melk, egg, smør og ingefærsyltetøy i en annen bolle.

3. Hell de våte ingrediensene over de tørre og visp godt sammen. Om røren er for tykk, tilsett 1-2 ss melk. Røren kan stekes umiddelbart eller la stå i 1 time. 

4. Forvarm stekepannen til medium varme. Bruk litt smør i pannen og stek pannekakene til de begynner å boble 1-2 minutter. Snu dem deretter og stek videre til de er gyldenbrune. 

Flere artikler

Marsipankuler med sjokolade & pistasj - Kinsarvik Naturkost
Marsipankuler hører julen til. Hvorfor ikke lage din egen istedenfor ferdiglaget? I denne oppskriften har vi dyppet marsipanen i hjemmelaget sjokoladetrekk og drysset knuste pistasjnøtter på toppen. Kjempelett men kjempegodt!
Chiagrøt med matcha & kiwi - Kinsarvik Naturkost
Start dagen med en sikkelig næringsbombe! Denne chiagrøten laget med matchapulver er full av smak, rik på fiber og kan hjelpe fordøyelsen.