Chiagrøt med gresk yoghurt & valnøtter - Kinsarvik Naturkost

Chiagrøt med gresk yoghurt & valnøtter

Enkel
5 minutter
2 porsjoner
Denne fyllende og litt søte chiapuddingen er glutenfri og fullpakket med protein, sunt fett og frisk frukt. Nyt den til dessert eller til en supergod frokost i helgen!
Ingredienser 250 ml melk (gjerne mandelmelk)
5 - 6 ss chiafrø
150 ml gresk yoghurt
1 - 2 ss lønnesirup
Neve valnøtter
Banan
Slik gjør du

1. Bland melk, chiafrø, yoghurt og lønnesirup i en skål. Rør godt sammen til alle yoghurtklumpene er vekke.

2. Sett i kjøleskapet i minst to timer, eller over natten for tykkere konsistens.

3. Del halvparten av chiapuddingen i to glass. Topp med oppskåret banan, valnøtter (gjerne hakket) og mer gresk yoghurt.

Flere artikler

Immunforsterkende gulrotssuppe - Kinsarvik Naturkost
Denne deilige gulrotsuppen gir immunforsvaret en boost - og ikke minst er den kjempegod!
Kremaktige veganske sjokoladetrøfler - Kinsarvik Naturkost
Kremaktige veganske sjokolade trøfler som er laget på 1-2-3!  Vær kreativ med toppingen - hva med lakrispulver eller knuste frysetørkede jordbær?