Maple pumpkin pie oatmeal - Kinsarvik Naturkost

Maple pumpkin pie oatmeal

Enkel
15 minutter
4 porsjoner
Ingredienser 22.5 g havregryn
125 g mandelmelk
1 ts kanel
1 ts allehåndekrydder
2-3 ss lønnesirup
Håndfull pekannøtter
Dette har du kanskje hjemme 56 g gresskarpuré
Slik gjør du

1.Tilsett havre og havremelk(vann om du ønsker det) i en kjele.

2. Kok opp havregryn og havremelk på medium varme og la det småkoke i ca. 5 minutter eller til ønsket konsistens.<br><br><strong>3. </strong>Når du er klar, tilsett gresskarpuré, krydder og lønnesirup. <br><br><strong>4.</strong> Rør alt sammen og tilsett deretter en håndfull pekannøtter for litt crunch og tekstur. <br><br><strong>5.</strong> Server og nyt!

Flere artikler

Gresskarpasta med hvitløksfløtesaus og parmesan - Kinsarvik Naturkost
Den deiligste høstgresskarpastaen. Denne enkle pastaoppskriften kombinerer pastaskjell med stekt gresskar og en hvitløksføltesaus med parmesan og timian. Detter er den ultimate trøstende vegetariske pastaoppskriften du trenger!