Fullhøstet grønnsakssuppe - Kinsarvik Naturkost

Fullhøstet grønnsakssuppe

Enkel
30 minutter
6 porsjoner
Ingredienser 4 kuber kyllingbuljong
400 g hakkede tomater
1 laubærblad
1 ts tørket persille
1/2 ts tørket oregano
1/2 ts salt
Dette har du kanskje hjemme 1-2 ts extra-virgin oliven olje
1 stor gul løk
450 g squash
2 medium gulrøtter
2 selleri stenger
1 zucchini
2 fedd hvitløk
Slik gjør du

1.I en stor gryte, varm olivenolje på middels varme og tilsett løk. Stek i to minutter, tilsett deretter squash og gulrøtter.

2. Stek i fem minutter til, og tilsett kyllingbuljong, selleri, zucchini, hermetiske tomater og rør rundt.<br><br><strong>3. </strong>Rull deigen til en ball og dekk deigen med plastfolie i kjøleskapet for 30 minutter. <br><br><strong>4.</strong> Deretter tilsett alle de tørkende krydderene, laurbærbladet, persille, basilikum og oregano. <br><br><strong>5.</strong> Forhåndvarm stekeovnen til 180 grader og smør en kakeform med kokosnøttsmør.<br><br><meta charset="utf-8"><strong>6.</strong> Tilsett til slutt hvitløk og havsalt. Rør rundt. Kok opp til det har redusert og deretter småkok i 15 til 20 minutter. <br><br><meta charset="utf-8"><strong>7.</strong> Server og nyt! <br>

Flere artikler