475 ml grønnsaksbuljong
400 ml kokosmelk
4 salvieblader
1/4 ts muskat
1/2 ts eplesidereddik
1 løk, medium
2 jalapenos
5 hvitløksfedd
1. Sett ovnen på 200° C.
2. Dekk en langpanne med bakepapir og dryss på litt god olivenolje.
3. Begynn med å skjære opp gresskaret i striper og fjern frøene. Bak det på langpannen i ovnen i 30 minutter.
4. Ta ut gresskaret fra ovnen og tilsett løken, hvitløken og jalapenoene. Disse kan du godt skjære opp i store biter. Ringle over litt olivenolje og stek alt i ovnen i 30 minutter.
5. Ta ut langpannen av ovnen og skyll gresskaret i vann. Legg alle ingrediensene i en stor gryte. Tilsett kraften, kokosmelken, salvie, muskat og eddiken i gryten. Hvis du har en stavmikser, bruker du den rett i gryten, men du kan godt bruke en vanlig blender også. Da må alt helles tilbake i gryten etterpå, da suppen skal trekke i 20 - 30 minutter etter at den er kjørt glatt.
6. Topp gjerne suppen gjerne med kokosmelk og chiliflak.
E-post
kundeservice@kinsarvik.no
Returadresse
Kinsarvik Naturkost
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Org.nr
922 266 662
Ønsker du som bedrift å handle hos oss?
Logg inn eller Bli bedriftskunde
Vi er stolt medlem av Grønt Punkt Norge
Småstrandgaten 3
Xhibition kjøpesenter, 3 etg
5014 Bergen
Norge
Folke Bernadottes vei 52
5147 Fyllingsdalen
Norge
Storgata 43
2750 Gran
Norge
Verkstedveien 7
9406 Harstad
Norge
Ådnavegen 63
5260 Indre Arna
Norge
Valsetvegen 10
2850 Lena
Norge
Loddefjordveien 2
5171 Loddefjord
Norge
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Norge
Myrdalsvegen 2
5130 Nyborg
Norge
Prestegardskogen 2
5210 Os
Norge
Thereses gate 33B
0354 Oslo
Norge
Jon Torbergssons vei 23
4070 Randaberg
Norge
Laguneveien 1
5239 Rådal
Norge
Kongens gate 18
3211 Sandefjord
Norge
Brodtkorbsgate 7
1338 Sandvika
Norge
Kjøpmannsgata 36
7500 Stjørdal
Norge
Sartorvegen 12
5353 Straume
Norge
Støperiveien 5
2010 Strømmen
Norge
Brugata 1
2500 Tynset
Norge
Åsane Senter 42
5116 Ulset
Norge