tørrgjær
2ss honning
1ts salt
500g hvetemel
1. Varm opp ovnen til 190°C grader og kle en 20x20 bakeform med bakepapir.
2. Legg de hakkede mandlene og kokosflakene på et separat bakepapir. Stek til de er gyldenbrune og ristet. Kokosen tar bare 2-4 minutter og de hakkede mandlene ca 7-12 minutter. La avkjøles helt.
3. I en stor bolle, visp sammen egget og stevia.
4. I en egen liten bolle, smelt mandelsmør og kokosolje til det er jevnt, ca. 30 sekunder. Visp inn i eggeblandingen til det er godt blandet.
5. Ha i alle nøtter, kokos, salt og rør til det er godt blandet. Rør til slutt inn sjokoladebitene.
6. Hell røren godt over i den forberedte bakeformen og trykk ned røren.
7. Stek til toppen akkurat føles stivnet, ca 15 minutter på 190°C grader. La avkjøles til bakeformen har nådd romtemperatur.
Når den er avkjølt, skjær i barer og server!
E-post
kundeservice@kinsarvik.no
Returadresse
Kinsarvik Naturkost
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Org.nr
922 266 662
Ønsker du som bedrift å handle hos oss?
Logg inn eller Bli bedriftskunde
Vi er stolt medlem av Grønt Punkt Norge
Småstrandgaten 3
Xhibition kjøpesenter, 3 etg
5014 Bergen
Norge
Folke Bernadottes vei 52
5147 Fyllingsdalen
Norge
Storgata 43
2750 Gran
Norge
Verkstedveien 7
9406 Harstad
Norge
Ådnavegen 63
5260 Indre Arna
Norge
Valsetvegen 10
2850 Lena
Norge
Loddefjordveien 2
5171 Loddefjord
Norge
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Norge
Myrdalsvegen 2
5130 Nyborg
Norge
Prestegardskogen 2
5210 Os
Norge
Thereses gate 33B
0354 Oslo
Norge
Jon Torbergssons vei 23
4070 Randaberg
Norge
Laguneveien 1
5239 Rådal
Norge
Kongens gate 18
3211 Sandefjord
Norge
Brodtkorbsgate 7
1338 Sandvika
Norge
Kjøpmannsgata 36
7500 Stjørdal
Norge
Sartorvegen 12
5353 Straume
Norge
Støperiveien 5
2010 Strømmen
Norge
Brugata 1
2500 Tynset
Norge
Åsane Senter 42
5116 Ulset
Norge