Hveteboller uten sukker - Kinsarvik Naturkost

Hveteboller uten sukker

Enkel
145 minutter
12 porsjoner
Ingredienser varmt vann
tørrgjær
2ss honning
1ts salt
500g hvetemel
Slik gjør du

1. Varm opp ovnen til 190°C grader og kle en 20x20 bakeform med bakepapir.

2. Legg de hakkede mandlene og kokosflakene på et separat bakepapir. Stek til de er gyldenbrune og ristet. Kokosen tar bare 2-4 minutter og de hakkede mandlene ca 7-12 minutter. La avkjøles helt.

3. I en stor bolle, visp sammen egget og stevia.

4. I en egen liten bolle, smelt mandelsmør og kokosolje til det er jevnt, ca. 30 sekunder. Visp inn i eggeblandingen til det er godt blandet.

5. Ha i alle nøtter, kokos, salt og rør til det er godt blandet. Rør til slutt inn sjokoladebitene.

6. Hell røren godt over i den forberedte bakeformen og trykk ned røren.

7. Stek til toppen akkurat føles stivnet, ca 15 minutter på 190°C grader. La avkjøles til bakeformen har nådd romtemperatur.

Når den er avkjølt, skjær i barer og server!

Flere artikler

Veganske kanelsnurrer - Kinsarvik Naturkost
Supermyke og deilige veganske kanelsnurrer kan lages på 1,5 time! Lastet med kanelsukker klebrig godhet og toppet med himmelsk glasur. Du vil ikke tro hvor store og luftige de er!