120g mandler
50g solsikkefrø
50g gresskarfrø
120g havregrn
3ss sesamfrø
16g bakepulver
1ts salt
4 medium store egg
1. Bland havrekli, malte mandler, frø, rullet havre, sesamfrø, bakepulver og salt i en stor bolle. <br><br><strong>2. </strong><meta charset="utf-8">Pisk cottage cheese og egg i en separat bolle til det er glatt, tilsett deretter de tørre ingrediensene og til de er godt blandet.
2. Forvarm ovnen til 180°C. <br><br><strong>3.</strong> Kle en 3x11 cm brødform med bakepapir og smør lett. Hell røren i pannen, jevn ut toppen og dryss over litt havre og frø. <br><br><strong>4. </strong>La deigen hvile i formen i ca 10 minutter – nok tid til å forvarme ovnen – stek deretter brødet i ca 45-50 minutter. <br><br><strong>5. </strong>Den er klar når den har fått litt farge og når den høres hul ut når du banker på skorpen. Ta ut av ovnen og la avkjøles i formen, løft deretter ut med bakepapiret og avkjøl helt på rist.
Server og nyt!
E-post
kundeservice@kinsarvik.no
Returadresse
Kinsarvik Naturkost
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Org.nr
922 266 662
Ønsker du som bedrift å handle hos oss?
Logg inn eller Bli bedriftskunde
Vi er stolt medlem av Grønt Punkt Norge
Småstrandgaten 3
Xhibition kjøpesenter, 3 etg
5014 Bergen
Norge
Folke Bernadottes vei 52
5147 Fyllingsdalen
Norge
Storgata 43
2750 Gran
Norge
Verkstedveien 7
9406 Harstad
Norge
Ådnavegen 63
5260 Indre Arna
Norge
Valsetvegen 10
2850 Lena
Norge
Loddefjordveien 2
5171 Loddefjord
Norge
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Norge
Myrdalsvegen 2
5130 Nyborg
Norge
Prestegardskogen 2
5210 Os
Norge
Thereses gate 33B
0354 Oslo
Norge
Jon Torbergssons vei 23
4070 Randaberg
Norge
Laguneveien 1
5239 Rådal
Norge
Kongens gate 18
3211 Sandefjord
Norge
Brodtkorbsgate 7
1338 Sandvika
Norge
Kjøpmannsgata 36
7500 Stjørdal
Norge
Sartorvegen 12
5353 Straume
Norge
Støperiveien 5
2010 Strømmen
Norge
Brugata 1
2500 Tynset
Norge
Åsane Senter 42
5116 Ulset
Norge