Lavkarbobrød - Kinsarvik Naturkost

Lavkarbobrød

Middels
60 minutter
1 porsjon
Ingredienser 120g havrekli
120g mandler
50g solsikkefrø
50g gresskarfrø
120g havregrn
3ss sesamfrø
16g bakepulver
1ts salt
Dette har du kanskje hjemme 500g cottage cheese
4 medium store egg
Slik gjør du

1. Bland havrekli, malte mandler, frø, rullet havre, sesamfrø, bakepulver og salt i en stor bolle. <br><br><strong>2. </strong><meta charset="utf-8">Pisk cottage cheese og egg i en separat bolle til det er glatt, tilsett deretter de tørre ingrediensene og til de er godt blandet.

2. Forvarm ovnen til 180°C. <br><br><strong>3.</strong> Kle en 3x11 cm brødform med bakepapir og smør lett. Hell røren i pannen, jevn ut toppen og dryss over litt havre og frø. <br><br><strong>4. </strong>La deigen hvile i formen i ca 10 minutter – nok tid til å forvarme ovnen – stek deretter brødet i ca 45-50 minutter. <br><br><strong>5. </strong>Den er klar når den har fått litt farge og når den høres hul ut når du banker på skorpen. Ta ut av ovnen og la avkjøles i formen, løft deretter ut med bakepapiret og avkjøl helt på rist.

Server og nyt!

Flere artikler

Saftig glutenfri gulrotkake - Kinsarvik Naturkost
Er gulrotkake en stor favoritt hjemme hos deg? Her får du oppskrift på en saftig glutenfri variant! Topp med deilig kremostglasur og server med noe varmt i koppen. Vi har laget to kaker, så oppskriften kan halveres om du ønsker å lage en mindre porsjon i en langpanne for eksempel.