Hjemmelaget jordbærsaft - Kinsarvik Naturkost

Hjemmelaget jordbærsaft

Enkel
1440 minutter
1 porsjon
Det er ikke sommer uten jordbær, spør du oss! Hva med å lage hjemmelaget jordbærsaft som passer like godt til frokost som sommerfesten? Enklere oppskrift får du ikke.
Ingredienser 2 liter jordbær (blendet)
5 dl vann
5 dl Sukrin Gold
Slik gjør du

1. Skjær jordbærene i biter og ha i en blender til de er helt most.

2.Ha jordbærene i en stor skål eller mugge og tilsett vann. Dekk med plastfolie.

3. La blandingen stå i kjøleskapet i opptil 24 timer. Jo lengre det står desto mer smak får du!

4. Ta ut av kjøleskapet og la blandingen renne gjennom en sil. 

5.Mål opp saften og tilsett riktig mengde sukker. Bruk gjerne sukrin eller annet søtstoff om du ikke vil bruke vanlig rørsukker.

6. Rør godt til sukkeret er oppløst. 

Flere artikler

Kremaktig vegansk carbonara med tofu - Kinsarvik Naturkost
Kremaktig veganskcarbonara helt uten meieriprodukter som er klar på 1-2-3. Denne enkle oppskriften passer fint inn på en travlere dag, og til hele familien.
Sunnere jordbær & lime ostekake - Kinsarvik Naturkost
Ute etter en sunnere kake til 17. mai eller annen feiring? Denne ostekaken er enkel og alt du trenger når du er ute etter en kakebit, men likevel vil holde ting sunt. Populært hos både store og små!