Kremaktig vegansk carbonara med tofu - Kinsarvik Naturkost

Kremaktig vegansk carbonara med tofu

Enkel
15 minutter
2 porsjoner
Kremaktig veganskcarbonara helt uten meieriprodukter som er klar på 1-2-3. Denne enkle oppskriften passer fint inn på en travlere dag, og til hele familien.
Ingredienser 300 g tofu
300 g pastasaus med basilikum
Spaghetti
Italiensk kaldpresset olivenolje
Tamari soyasaus
Rocketsalat
Dryss salt
Slik gjør du

1. Åpne pakken med tofu og tøm ut vannet. Ha tofuen i en blender og kjør til den blir jevn og myk. Tilsett tomatsaus og bland godt sammen. 

2. Kok spaghetti i en gryte. Ha i litt salt.  

3. Ha kokt spaghetti og sausen i en gryte og varm på middels varme. Ha i litt Tamari soyasaus og olje.  

4. Server med fersk rocket-salat og gjerne et dryss næringsgjær.  Nytes best med en gang.

Flere artikler

Verdens beste vafler uten tilsatt sukker - Kinsarvik Naturkost
Kjempegode, saftige vafler uten tilsatt sukker! Denne oppskriften gir cirka 10 vafler. Nyt med bær og smeltet mørk sjokolade!
Hjemmelaget jordbærsaft - Kinsarvik Naturkost
Det er ikke sommer uten jordbær, spør du oss! Hva med å lage hjemmelaget jordbærsaft som passer like godt til frokost som sommerfesten? Enklere oppskrift får du ikke.