0,5 dl lønnesirup
0,5 dl myse (eks. Molkosan eller Vita Biosa)
2 ss eplecidereddik
1 ss mineralsalt
1 ts allehånde
1 fedd hvitløk, finhakket
1.Ha alle ingrediensene i en skål og bland godt sammen.
2. Oppbevar i et norgessglass med gummistrikk og lokk på kjøkkenbenken i romtemperatur.
3. La den stå i 2 til 4 dager så ketchupen fermenteres og melkesyre utvikles.
4. Smak etter 2 dager. Om du ønsker litt mer syrlighet kan den stå lengre. Vær obs på at den ikke overgjærer, da smaker den ikke godt lengre.
E-post
kundeservice@kinsarvik.no
Returadresse
Kinsarvik Naturkost
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Org.nr
922 266 662
Ønsker du som bedrift å handle hos oss?
Logg inn eller Bli bedriftskunde
Vi er stolt medlem av Grønt Punkt Norge
Småstrandgaten 3
Xhibition kjøpesenter, 3 etg
5014 Bergen
Norge
Folke Bernadottes vei 52
5147 Fyllingsdalen
Norge
Storgata 43
2750 Gran
Norge
Verkstedveien 7
9406 Harstad
Norge
Ådnavegen 63
5260 Indre Arna
Norge
Valsetvegen 10
2850 Lena
Norge
Loddefjordveien 2
5171 Loddefjord
Norge
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Norge
Myrdalsvegen 2
5130 Nyborg
Norge
Prestegardskogen 2
5210 Os
Norge
Thereses gate 33B
0354 Oslo
Norge
Jon Torbergssons vei 23
4070 Randaberg
Norge
Laguneveien 1
5239 Rådal
Norge
Kongens gate 18
3211 Sandefjord
Norge
Brodtkorbsgate 7
1338 Sandvika
Norge
Kjøpmannsgata 36
7500 Stjørdal
Norge
Sartorvegen 12
5353 Straume
Norge
Støperiveien 5
2010 Strømmen
Norge
Brugata 1
2500 Tynset
Norge
Åsane Senter 42
5116 Ulset
Norge