Lavkarbo pølsebrød av Funksjonell brødmiks - Kinsarvik Naturkost

Lavkarbo pølsebrød av Funksjonell brødmiks

Enkel
25 minutter
6 porsjoner
Tenk at det kan være så enkelt å lage glutenfrie og fiberrike pølsebrød! Alt du trenger er Funksjonell Brødmiks og litt vann.
Ingredienser 1 pakke Fiberbrød
3 dl vann
Slik gjør du

1. Sett stekeovnen på 200 grader. Bland brødmiksen med 3 dl vann. Trill ut til pølsebrød. 

2. Stekes på 200 grader på midterste rille i 15 minutter. Pølsebrødet blir veldig mektig – her holdt det gjerne med én porsjon!

Flere artikler

Hjemmelaget fermentert ketchup - Kinsarvik Naturkost
Ketchup i butikken er ofte full av sukker og tilsetningsstoffer. Lag din egen fermentert ketchup som Berit Nordstrand med kun noen få ingredienser.
Havregrynskuler med marsipan - Kinsarvik Naturkost
Om du er glad i marsipan kan vi virkelig anbefale disse havregrynskulene. De er rullet i smeltet sjokolade og revet marsipan. Nam!