80 g havregryn
150 g hvetemel
1 ts bakepulver
1/2 ts natron
1/2 ts malt kanel
1/2 ts salt
115 g usaltet smør (smeltet og avkjølt)
120 ml honning
1 stort egg (eller eggerstatter)
1 ts vaniljeekstrakt
250 g valgfri bær (ferske eller frosne)
1. Bland melk og havregryn i en bolle og sett til side i 20 minutter så havregrynet absorberer litt av væsken.
2. Forvarm ovnen til 220°C.
3. Visp melet, bakepulveret, natron, kanel og salt sammen i en stor bolle til det er godt blandet. I en annen bolle rører du sammen de våte ingrediensene - smeltet smør, honning, egg og vaniljeekstrakt.
4.Hell de våte ingrediensene i de tørre, og rør sammen. Ha i melken og havregrynet, og så bærene. Bland forsiktig sammen.
5.Fordel røren i cirka 12 muffinsformer, topp med havre og et lite dryss kokosblomstsukker om ønskelig.
6. Stek i ovnen i 5 minutter på 220°C. Senk deretter temperaturen til 175°C og stek i ytterlige 15 minutter.
7. La muffinsene avkjøles på en rist før de nytes. De kan oppbevares i kjøleskapet i en lufttett boks i opptil 1 uke.
E-post
kundeservice@kinsarvik.no
Returadresse
Kinsarvik Naturkost
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Org.nr
922 266 662
Ønsker du som bedrift å handle hos oss?
Logg inn eller Bli bedriftskunde
Vi er stolt medlem av Grønt Punkt Norge
Småstrandgaten 3
Xhibition kjøpesenter, 3 etg
5014 Bergen
Norge
Folke Bernadottes vei 52
5147 Fyllingsdalen
Norge
Storgata 43
2750 Gran
Norge
Verkstedveien 7
9406 Harstad
Norge
Ådnavegen 63
5260 Indre Arna
Norge
Valsetvegen 10
2850 Lena
Norge
Loddefjordveien 2
5171 Loddefjord
Norge
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Norge
Myrdalsvegen 2
5130 Nyborg
Norge
Prestegardskogen 2
5210 Os
Norge
Thereses gate 33B
0354 Oslo
Norge
Jon Torbergssons vei 23
4070 Randaberg
Norge
Laguneveien 1
5239 Rådal
Norge
Kongens gate 18
3211 Sandefjord
Norge
Brodtkorbsgate 7
1338 Sandvika
Norge
Kjøpmannsgata 36
7500 Stjørdal
Norge
Sartorvegen 12
5353 Straume
Norge
Støperiveien 5
2010 Strømmen
Norge
Brugata 1
2500 Tynset
Norge
Åsane Senter 42
5116 Ulset
Norge