Gurkemeiegrøt med mango puré - Kinsarvik Naturkost

Gurkemeiegrøt med mango puré

Enkel
10 minutter
2 porsjoner
Start dagen med en tropisk krydret grøt. Denne gurkemeiegrøten laget på havregryn er fylt med 20 forskjellige vitaminer, mineraler og antioksidanter.
Ingredienser 400 ml kokosmelk
1/2 ts ingefær
1 ts gurkemeie
Dette har du kanskje hjemme 3 dl havregryn
1 ts kanel
1 ss honning
Ferskvarer 1 mango
Slik gjør du

1. Skjær opp mango i biter og kjør i blender til du får mango puree. 

2. I en stor bolle, tilsett havregryn, halvparten av mango pureen, ingefær, kanel, gurkemeie, honning og kokosmelk. Rør om og hell over i porsjonsglass.

3. La grøten stå i kjøleskapet over natten. 

4. Hell over resten av mango pureen og topp med friske bringebær og kokosflak. 

Flere artikler

Asiatisk hvitløkstofu - Kinsarvik Naturkost
Om du er nybegynner på tofu kan du trygt prøve denne retten - Asiatisk hvitløkstofu med en salt, søt og krydret smak. Serveres med brokkoli og ris!
Sitronsmoothie med gurkemeie - Kinsarvik Naturkost
Smoothies er vinterboost fylt med velvære og sunnhet. Denne smoothien med smak av sitron, kokosmelk og banan er en liten oppkvikker i en kald og mørk årstid.