Glutenfrie muffins med melis - Kinsarvik Naturkost

Glutenfrie muffins med melis

Enkel
30 minutter
10 porsjoner
glutenfrie muffinsene er toppet med melis og pistasjnøtter. Til barnebesøk kan du gjerne toppe med nonstop eller annen snop.
Ingredienser 200 g økologisk smør, romtemperert
200 g sukker
200 g Helios Lys Bakemiks
4 egg
2 ts bakepulver
En klype salt
Slik gjør du

1.Forvarm ovnen til 200 grader.

2. Del eggeplommer fra eggehviten.

3.Pisk sammen smør og sukker, ha i eggeplomme en av gangen. Rør inn bakemiks og bakepulver.

4.I en annen skål pisker du eggehviter stive sammen med en klype salt.

5.Hell pisket eggehviter oppi den andre blandingen og bland godt sammen.

6. Fyll muffinsformer 2/3 fulle med deigen og stek i cirka 15 minutter.

7.Avkjøl på en rist mens du smører sammen melis og smør. Topp muffinsene og dryss over grovhakkede pistasjnøtter, eller sjokoladelinser. .

Flere artikler

Glutenfrie frokostrundstykker - Kinsarvik Naturkost
Hva er vel bedre en rykende ferske rundstykker? Her får du en oppskrift på saftige frokostrundstykker med næringsrike frø og flak.
Glutenfrie gulrotmuffins - Kinsarvik Naturkost
Det finnes vel ingen bedre måte å spise grønnsaker på enn i en kake? Her får du oppskrift på saftige glutenfrie gulrotmuffins som inneholder pastinakk og gulrøtter som smaker søtt og deilig takket mandelmelet.