Glutenfrie frokostrundstykker - Kinsarvik Naturkost

Glutenfrie frokostrundstykker

Enkel
60 minutter
6 porsjoner
Hva er vel bedre en rykende ferske rundstykker? Her får du en oppskrift på saftige frokostrundstykker med næringsrike frø og flak.
Ingredienser 400 g cottage cheese
3 egg
300 g havregryn
100 g hirseflak
30 g gresskarkjerner
30 g sesamfrø
1 - 2 rasper gulrøtter
1 ts havsalt
1 ts bakepulver
Slik gjør du

1.Ha alle ingrediensene i en skål og bland godt sammen med en stavmikser. Deigen skal være litt klissete.

2.Form rundstykker i ønsket størrelse og legg på et stekebrett kledd med bakepapir. Det er lettere å jobbe med deigen om hendene er litt våre.

3. Pensle rundstykkene med egg og strø over sesamfrø og/eller solsikkefrø.

4.Stek i varmluft på 200 grader, i cirka 20 minutter.

Flere artikler

Glutenfrie muffins med melis - Kinsarvik Naturkost
glutenfrie muffinsene er toppet med melis og pistasjnøtter. Til barnebesøk kan du gjerne toppe med nonstop eller annen snop.