100 g Sukrin Gold
50 g smeltet smør
1 pose tørrgjær
450 g glutenfri melblanding
1 egg
1 ts salt
1. Rør gjæren ut i lunkent vann og bland sammen med resten av ingrediensene. Bruk gjerne en kjøkkenmaskin og elt deigen i 5 minutter.
2.La deigen hvile i et kvarter før du kjevler den ut.
3. Pensle deigen med smeltet smør, og dryss over Sukrin Gold og kanel.
4.Rull deigen til en pølse og skjær opp skillingsboller i ønsket tykkelse. Sett på bakepapirkledd stekebrett.
5. La skillingsbollene heve tildekket på et lunt sted i opptil en time.
6.Stek i ovnen i 12 - 15 minutter ved 220°C til de er gylne.
7. La skillingsbollene avkjøles helt på en rist og topp gjerne med melisglasur.
E-post
kundeservice@kinsarvik.no
Returadresse
Kinsarvik Naturkost
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Org.nr
922 266 662
Ønsker du som bedrift å handle hos oss?
Logg inn eller Bli bedriftskunde
Vi er stolt medlem av Grønt Punkt Norge
Småstrandgaten 3
Xhibition kjøpesenter, 3 etg
5014 Bergen
Norge
Folke Bernadottes vei 52
5147 Fyllingsdalen
Norge
Storgata 43
2750 Gran
Norge
Verkstedveien 7
9406 Harstad
Norge
Ådnavegen 63
5260 Indre Arna
Norge
Valsetvegen 10
2850 Lena
Norge
Loddefjordveien 2
5171 Loddefjord
Norge
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Norge
Myrdalsvegen 2
5130 Nyborg
Norge
Prestegardskogen 2
5210 Os
Norge
Thereses gate 33B
0354 Oslo
Norge
Jon Torbergssons vei 23
4070 Randaberg
Norge
Laguneveien 1
5239 Rådal
Norge
Kongens gate 18
3211 Sandefjord
Norge
Brodtkorbsgate 7
1338 Sandvika
Norge
Kjøpmannsgata 36
7500 Stjørdal
Norge
Sartorvegen 12
5353 Straume
Norge
Støperiveien 5
2010 Strømmen
Norge
Brugata 1
2500 Tynset
Norge
Åsane Senter 42
5116 Ulset
Norge