Glutenfrie kanelboller - Kinsarvik Naturkost

Glutenfrie kanelboller

Enkel
90 minutter
12 porsjoner
Myke, saftige kanelboller som er helt uten gluten. Disse bollene smaker kjempegodt og er perfekte til besøk eller en liten godbit i hverdagen. Prøv oppskriften selv, da vel!
Ingredienser 3 dl lunkent vann
100 g Sukrin Gold
50 g smeltet smør
1 pose tørrgjær
450 g glutenfri melblanding
1 egg
1 ts salt
Slik gjør du

1. Rør gjæren ut i lunkent vann og bland sammen med resten av ingrediensene. Bruk gjerne en kjøkkenmaskin og elt deigen i 5 minutter.

2.La deigen hvile i et kvarter før du kjevler den ut.

3. Pensle deigen med smeltet smør, og dryss over Sukrin Gold og kanel.

4.Rull deigen til en pølse og skjær opp skillingsboller i ønsket tykkelse. Sett på bakepapirkledd stekebrett.

5. La skillingsbollene heve tildekket på et lunt sted i opptil en time.

6.Stek i ovnen i 12 - 15 minutter ved 220°C til de er gylne.

7. La skillingsbollene avkjøles helt på en rist og topp gjerne med melisglasur.

Flere artikler

Gresskar-pannekaker til Halloween! - Kinsarvik Naturkost
Start Halloween med fristende nystekte gresskar-pannekaker. Bruk sjokoladesirup eller smeltet sjokolade og la barna lage sine egne skumle designs! Hva med spindelvev eller en stor edderkopp?
Rå bringebær & jordbær kake - Kinsarvik Naturkost
En nydelig rå «oste»-kake med smak av bringebær, jordbær, kokos og vanilje. Perfekt for Mai-måneds festligheter, eller som en sommerlig dessert.