Gresskar-pannekaker til Halloween! - Kinsarvik Naturkost

Gresskar-pannekaker til Halloween!

Enkel
20 minutter
2 porsjoner
Start Halloween med fristende nystekte gresskar-pannekaker. Bruk sjokoladesirup eller smeltet sjokolade og la barna lage sine egne skumle designs! Hva med spindelvev eller en stor edderkopp?
Ingredienser 175 g gresskarpuré
2 store egg
175 ml melk
2 ts vaniljeekstrakt
1 ss lønnesirup
2 ts bakepulver
135 g havregryn (glutenfritt om ønskelig)
1 ts malt kanel
1/2 ts muskat
1/2 ts malt ingefær
1/2 ts malt kardemomme
1/4 ts salt
Olivenolje, til steking
Slik gjør du

1. Ha alle ingrediensene i en blender og kjør på høy hastighet til blandingen er glatt og fri for klumper.

2. Stek gylne på middels varme.

3. Topp med sukkerfri sjokoladesirup (eler litt smeltet sjokolade!) og gjerne litt frukt og bær.

Tips

Bruk glutenfri havregryn om du ønsker for glutenfrie pannekaker.

Flere artikler

Brokkolisuppe med kokosmelk - Kinsarvik Naturkost
Om høsten og vinteren er det alltid godt med en deilig og rask suppeoppskrift. Denne suppen med brokkoli og kokosmelk er kremaktig, næringsrik og helt uten meieriprodukter.
Glutenfrie kanelboller - Kinsarvik Naturkost
Myke, saftige kanelboller som er helt uten gluten. Disse bollene smaker kjempegodt og er perfekte til besøk eller en liten godbit i hverdagen. Prøv oppskriften selv, da vel!