Rå bringebær & jordbær kake - Kinsarvik Naturkost

Rå bringebær & jordbær kake

Vanskelig
360 minutter
1 porsjon
En nydelig rå «oste»-kake med smak av bringebær, jordbær, kokos og vanilje. Perfekt for Mai-måneds festligheter, eller som en sommerlig dessert.
Ingredienser 1 dl Helios cashewnøtter
3 dl Helios kokosflak
15 steinfrie dadler
En klype havsalt
Slik gjør du

1. Plasser alle ingredisene for bunnen i en food processor. Kjør til alt henger godt sammen. Press massen ut i en kledd kakeform og sett til side.

2. For å lage vaniljekremen, ha alle ingrediensene i en blender og kjør til en jevn masse. Spre utover bunnen.

3.La kaken ‘sette seg’ i fryseren i 1-2 timer.

4. Gjenta steg 2 og 3 for jordbær og bringebær lagene. 

5. Kaken kan serveres halvfrossen eller helt av tint. Pynt med blomster, bær og/eller fersk frukt. 

Flere artikler

Glutenfrie kanelboller - Kinsarvik Naturkost
Myke, saftige kanelboller som er helt uten gluten. Disse bollene smaker kjempegodt og er perfekte til besøk eller en liten godbit i hverdagen. Prøv oppskriften selv, da vel!
Proteinrik bulletproof kaffe - Kinsarvik Naturkost
En bulletproof kaffe er en kaffe som er tilsatt smør og fett. Den kan være en god start på dagen for den gir energi og kan bidra til langvarig metthetsfølelse.