Glutenfrie havrekjeks med banan og pekannøtter - Kinsarvik Naturkost

Glutenfrie havrekjeks med banan og pekannøtter

Enkel
30 minutter
10 porsjoner
Disse glutenfrie kjeksene smaker helt likt bananbrød! Du kan lett tilpasse ingrediensene hvis du har andre nøtter, tørket frukt eller frø du foretrekker!
Ingredienser 150 g glutenfri havregryn
3 ss honning
1,5 ss kokosolje
75 g pekannøtter
Ferskvarer 2 modne bananer
Slik gjør du

1. Sett ovnen på 170* C.

2. Mos bananene i en skål med en gaffel. Tilsett havregryn, honning og kokosnøttolje. Bland alt sammen og la miksen stå i rundt 10 minutter så havregrynet kan absorbere fuktigheten fra de andre ingrediensene.

3. Rør inn hakkede pekannøtter og hva du ellers ønsker. 

4. Ta frem et bakebrett med bakepapir, og bruk gjerne to skjeer til å lage kuler på samme størrelse. Dryss over resten av nøttene og sett i ovnen i 15 minutter.

Tips

Ha gjerne i tørket frukt, nøtter og frø. Vi anbefaler frysetørkede bær og gresskarkjerner.

Flere artikler

Skoleboller med protein vaniljefyll - Kinsarvik Naturkost
Få ting slår klassiske skoleboller, men her er en oppskrift på en litt sunnere variasjon med som er fiberrik og fylt med protein vaniljefyll!
Krydret butternutsquash-suppe - Kinsarvik Naturkost
En fantastisk høst suppe med et skikkelig "kick". Denne suppen er perfekt på våte og kalde dager.