Forfriskende gresskar ispinner - Kinsarvik Naturkost

Forfriskende gresskar ispinner

Enkel
5 minutter
4 porsjoner
Hva med en litt sunnere "treat" på årets skumleste dag? Da anbefaler vi disse forfriskende ispinnene med sikkelig Halloween-farge!
Ingredienser 400 ml kokosmelk
225 g gresskarpuré
2 ss honning
1 ts spiced kryddermiks (se tips!)
Neve gresskarfrø
Slik gjør du

1. Ha alle ingrediensene (unntatt gresskarfrøene) i en blender og kjør til du får en jevn og glatt blanding.

2. Hell i isformer og sett i ispinne. Dryss noen gresskarfrø på toppen.

3.Ha i fryseren (minst 2 timer), eller over natten. 

Tips

Vil du lage din egen kryddermiks? Denne gir mer enn denne oppskriften trenger, men denne blandingen er utmerket i høstbakst og f.eks pumpkin spiced latté!

Flere artikler

Saftige gresskar- og sjokolademuffins - Kinsarvik Naturkost
Kjempegode og saftige muffins med Halloween-farger. Vær kreativ med toppingen - dekorer med glasur, spiselige øyne, knust kjeksbiter og godteri.
Glutenfri Halloween monsterkjeks - Kinsarvik Naturkost
En enkel glutenfri Halloween-inspirert oppskrift som passer til både store og små! Happy Halloween!