25 g kakaopulver
150 g Sukrin
1 ts natron
1/4 ts salt
2 ts malt kanel
1/2 ts malt ingefær
1/4 ts malt muskatnøtt
1/8 ts malt nellik
2 store egg
80 ml olje
240 g gresk yoghurt
225 g gresskarpuré
1 ts vaniljeekstrakt
1. Forvarm ovnen til 200 C. Finn fram en muffinsform og sett den til side.
2. Bland sammen de tørre ingrediensene i en bolle (unntatt kakaopulver): mel, sukker, natron, salt og krydder. Sett til side.
3. I en annen skål blander du sammen de våte ingrediensene: egg, olje, yoghurt, gresskar og vaniljeekstrakt. Tilsett de tørre ingrediensene og bland til alt sammen. Ikke rør for mye.
4.Ha halvparten av røren i en annen skål og ha i kakaopulveret.
5. Finn fram muffinsformer og ha i en skje med sjokoladerøren og en av den andre etterpå så du får to lag.
6. Sett i ovnen i cirka 15 - 20 minutter, eller til de ser ferdig ut. Du kan godt teste med å stikke en tannpirker inn i en muffins, om den kommer ut ren er de ferdige.
7. Avkjøl i 5 - 10 minutter i formen, og sett deretter på en rist for å avkjøle helt.
E-post
kundeservice@kinsarvik.no
Returadresse
Kinsarvik Naturkost
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Org.nr
922 266 662
Ønsker du som bedrift å handle hos oss?
Logg inn eller Bli bedriftskunde
Vi er stolt medlem av Grønt Punkt Norge
Småstrandgaten 3
Xhibition kjøpesenter, 3 etg
5014 Bergen
Norge
Folke Bernadottes vei 52
5147 Fyllingsdalen
Norge
Storgata 43
2750 Gran
Norge
Verkstedveien 7
9406 Harstad
Norge
Ådnavegen 63
5260 Indre Arna
Norge
Valsetvegen 10
2850 Lena
Norge
Loddefjordveien 2
5171 Loddefjord
Norge
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Norge
Myrdalsvegen 2
5130 Nyborg
Norge
Prestegardskogen 2
5210 Os
Norge
Thereses gate 33B
0354 Oslo
Norge
Jon Torbergssons vei 23
4070 Randaberg
Norge
Laguneveien 1
5239 Rådal
Norge
Kongens gate 18
3211 Sandefjord
Norge
Brodtkorbsgate 7
1338 Sandvika
Norge
Kjøpmannsgata 36
7500 Stjørdal
Norge
Sartorvegen 12
5353 Straume
Norge
Støperiveien 5
2010 Strømmen
Norge
Brugata 1
2500 Tynset
Norge
Åsane Senter 42
5116 Ulset
Norge