Glutenfri Halloween monsterkjeks - Kinsarvik Naturkost

Glutenfri Halloween monsterkjeks

Enkel
20 minutter
12 porsjoner
En enkel glutenfri Halloween-inspirert oppskrift som passer til både store og små! Happy Halloween!
Ingredienser 250 gr peanøttsmør
100 gr kokossukker
1/2 ss vaniljeekstrakt
4 ss kakaopulver
1 ts bakepulver
1 stort egg
Slik gjør du

1. Sett ovnen på 180 grader.​

2. Rør sammen alle ingrediensene (unntatt toppingen) i en skål.​

3. Ta frem et bakebrett med bakepapir, og bruk gjerne to skjeer til å lage kuler på samme størrelse. Strø over Sweet Switch confetti sjokolade og spiselige øyne. Hvis du bruker hjemmelagde øyne (av melis) venter du med å ta dem på til kjeksene er ute av ovnen.​

4. Bak i 6 til 8 minutter og nyt!​

Flere artikler

Forfriskende gresskar ispinner - Kinsarvik Naturkost
Hva med en litt sunnere "treat" på årets skumleste dag? Da anbefaler vi disse forfriskende ispinnene med sikkelig Halloween-farge!
Immunforsterkende gulrotssuppe - Kinsarvik Naturkost
Denne deilige gulrotsuppen gir immunforsvaret en boost - og ikke minst er den kjempegod!