40 g glutenfri havregryn (+ 30 g om du ikke har i proteinpulver)
1 scoop (30 g) vaniljeproteinpulver
1 raspet gulrot
2 ss valnøtter
2 ss revet kokosnøtt
1 ss honning
1/4 ts kanel
En klype muskatnøtt
En klype malt ingefær
1.Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til du får en konsistens lik sand.
2. Ta en spiseskje av blandingen og rull til en kule i hendene. Fortsett til blandingen er brukt opp (cirka 10 kuler).
3. Sett gjerne kulene i kjøleskapet i en time for å la de stivne litt.
4. Oppbevares i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil en uke.
E-post
kundeservice@kinsarvik.no
Returadresse
Kinsarvik Naturkost
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Org.nr
922 266 662
Ønsker du som bedrift å handle hos oss?
Logg inn eller Bli bedriftskunde
Vi er stolt medlem av Grønt Punkt Norge
Småstrandgaten 3
Xhibition kjøpesenter, 3 etg
5014 Bergen
Norge
Folke Bernadottes vei 52
5147 Fyllingsdalen
Norge
Storgata 43
2750 Gran
Norge
Verkstedveien 7
9406 Harstad
Norge
Ådnavegen 63
5260 Indre Arna
Norge
Valsetvegen 10
2850 Lena
Norge
Loddefjordveien 2
5171 Loddefjord
Norge
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Norge
Myrdalsvegen 2
5130 Nyborg
Norge
Prestegardskogen 2
5210 Os
Norge
Thereses gate 33B
0354 Oslo
Norge
Jon Torbergssons vei 23
4070 Randaberg
Norge
Laguneveien 1
5239 Rådal
Norge
Kongens gate 18
3211 Sandefjord
Norge
Brodtkorbsgate 7
1338 Sandvika
Norge
Kjøpmannsgata 36
7500 Stjørdal
Norge
Sartorvegen 12
5353 Straume
Norge
Støperiveien 5
2010 Strømmen
Norge
Brugata 1
2500 Tynset
Norge
Åsane Senter 42
5116 Ulset
Norge