Energikuler med smak av gulrotkake - Kinsarvik Naturkost

Energikuler med smak av gulrotkake

Enkel
10 minutter
10 porsjoner
Proteinrike energikuler med smak av gulrotkake! Utmerket mellommåltid på en travel dag eller som en liten godbit med en kopp kaffe eller te.
Ingredienser 60 g mandelsmør
40 g glutenfri havregryn (+ 30 g om du ikke har i proteinpulver)
1 scoop (30 g) vaniljeproteinpulver
1 raspet gulrot
2 ss valnøtter
2 ss revet kokosnøtt
1 ss honning
1/4 ts kanel
En klype muskatnøtt
En klype malt ingefær
Slik gjør du

1.Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til du får en konsistens lik sand.

2. Ta en spiseskje av blandingen og rull til en kule i hendene. Fortsett til blandingen er brukt opp (cirka 10 kuler).

3. Sett gjerne kulene i kjøleskapet i en time for å la de stivne litt.

4. Oppbevares i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil en uke.

Flere artikler

Vegansk rødbetepizza - Kinsarvik Naturkost
Sjekk fargen på denne pizzabunnen! I denne oppskriften bruker vi en av sesongens beste grønnsaker, nemlig rødbeter.
Gulrotkake med kremostglasur & marsipan - Kinsarvik Naturkost
En deilig og saftig gulrotkake med lett og frisk kremostglasur og deilige marsipangulrøtter! Denne oppskriften er perfekt i påsken og jul, og vil garantert bli en favoritt hos dem du kan dele den med!