1.Forvarm ovnen til 150°C.
2. Finn fram en brødform (cirka 13 x 23 cm) og smør bunnen og sidene av formen.
3. I en bolle pisker du sammen egg, olje og sukker til det er tykt og blekt på fargen.
4. Tilsett mel, bakepulver, salt, natron og krydder. Bland godt.
5.Ha i gulrøtter, rosiner og nøtter og rør sammen.
6. Røren er ganske flytende, men dette er ikke noe å bekymre seg for. Hell røren i brødform og stek i 1 - 1,25 timer, eller til en kakepinne kommer ren ut.
7. La kaken være i formen i 5 minutter, før du tar den ut og lar den avkjøles på en rist.
8. Farg marsipan og form til små gulrøtter.
9. Rør godt sammen ingrediensene til glasuren i en skål. Glasuren blir ganske tykk.
10. Hell glasuren over den avkjølte kaken og server som den er, eller pynt med marsipangulrøtter og hakkede nøtter.