Eggmuffins med bacon og ost - Kinsarvik Naturkost

Eggmuffins med bacon og ost

Enkel
40 minutter
12 porsjoner
Sunn og mettende eggmuffins med bacon og ost - ideelt til frokost eller matpakken. De kan forberedes før den hektiske uken begynner og vipps - frokost eller lunsj er klar på null komma niks!
Ingredienser 10 egg
125 ml kokosmelk
1 ts salt
1/4 ts svart pepper
1 ts hvitløkpulver
12 skiver bacon (i tynne strimler)
2 store poteter (eller 3 middels)
En neve hakket gressløk
Raspet hvitost
Smør eller kokosolje for smøring av muffinsform
Slik gjør du

1. Stek bacon i en stekepanne over middels varme til det er sprøtt.

2. I en bolle blander du egg, kokosmelk, salt, pepper og hvitløkpulver. Om du ønsker litt "kick", kan du gjerne tilsette litt chilipulver.

3. Rasp to store poteter.

4.I en smurt muffinsform (eller muffinsbeger) fordeler du hakkede baconbiter, raspede poteter og gressløk. Hell deretter i eggeblandingen. Topp med raspet ost.

5.Stek på 180°C i 20-25 minutter eller til eggeblandingent er fast.<br>&nbsp;<br><strong>6.</strong> La muffinsene avkjøles litt før servering, og nyt.

Flere artikler

Tofurøre - vegansk eggerøre - Kinsarvik Naturkost
Scrambled tofu (eller tofurøre) er et utmerket vegansk alternativ til eggerøre. Det er enkelt å lage, proteinrikt, trenger kun fire ingredienser og klar på et kvarter.
Brokkolisuppe med kokosmelk - Kinsarvik Naturkost
Om høsten og vinteren er det alltid godt med en deilig og rask suppeoppskrift. Denne suppen med brokkoli og kokosmelk er kremaktig, næringsrik og helt uten meieriprodukter.