Dalgona matcha latte - Kinsarvik Naturkost

Dalgona matcha latte

Enkel
10 minutter
2 porsjoner
En søt latte toppet med pisket matcha-skum - en deilig varmende vegansk drikk som også ser fantastisk ut! Prøv den selv, da vel!
Ingredienser 1/2 ss matcha-pulver
2 ss sukker (eller lønnesirup)
125 ml kokosmelk
250 ml valgfri melk (mandel-, soyamelk)
Ekstra: isbiter til servering
Slik gjør du

1. Ha kokosmelk i en skål og pisk til du får en tykk og kremet konsistens. Bruk gjerne en håndmisker om du vil.

2. Sikt inn matchapulveret og sukkeret og pisk sammen til det er blandet inn. Smak og tilsett mer sukker om du vil (om du tilsetter mer flytende sukker vil konsistensen miste litt av "fluffet").

3.I et glass heller du i melk og gjerne isbiter om du ønsker. Legg deretter det nypiskede matchaskummet på toppen med hjelp av en skje.

Tips

Server med skje eller pinne så det kan røres (om ønskelig).

Flere artikler

Raw-sjokolade cashewkake - Kinsarvik Naturkost
En herlig vegansk rå-kake med knasende skorpe, kremet kaffe- og sjokoladekrem. Denne kaken er superenkel å lage og vi er sikker på at den blir en hit i kaffebesøket!
Energikuler med matcha & hampfrø - Kinsarvik Naturkost
Disse fristende energikulene er enkle å lage, plantebaserte, med lite sukker og korn. De inneholder dessuten hampfrø som er rike på magnesium, vitamin E, protein, kostfiber og omega-3.