280 g mandler
115 ml lønnesirup
1. Finn fram brødform eller kakeform om ønskelig. Kle med bakepapir.
2.Bløtlegg cashewnøtter i minst 1 time.
3.Ha cashewnøttene og mandlene i en blender og kjør til du får en grov blanding.
4.Tilsett lønnesirup og bland til det begynner å klumpe seg sammen. Om du klemmer blandingen skal den feste seg sammen (men likevel være litt smuldrende).
5. Ha blandingen i en brød- eller kakeform og press ned med fingrene jevnt utover bunnen. Denne kan settes i fryseren mens du lager fyllet.
6. Ha alle ingrediensene i en blender (hell vannet av cashewnøttene først) og kjør til du får en glatt og jevn blanding.
7. Hell fyllet over bunnen og sett i fryseren mens du tilbereder sjokoladekremen.
8. Ha alle ingrediensene i en blender (hell vannet av cashewnøttene først) og kjør til du får en glatt og jevn blanding.
9. Hell fyllet over bunnen og kaffekremen.
10. Sett i fryseren i minst 2 timer eller lengre om mulig.
11. Ta ut kaken fra fryseren 5 minutter før servering. Topp gjerne med friske bær.
E-post
kundeservice@kinsarvik.no
Returadresse
Kinsarvik Naturkost
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Org.nr
922 266 662
Ønsker du som bedrift å handle hos oss?
Logg inn eller Bli bedriftskunde
Vi er stolt medlem av Grønt Punkt Norge
Småstrandgaten 3
Xhibition kjøpesenter, 3 etg
5014 Bergen
Norge
Folke Bernadottes vei 52
5147 Fyllingsdalen
Norge
Storgata 43
2750 Gran
Norge
Verkstedveien 7
9406 Harstad
Norge
Ådnavegen 63
5260 Indre Arna
Norge
Valsetvegen 10
2850 Lena
Norge
Loddefjordveien 2
5171 Loddefjord
Norge
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Norge
Myrdalsvegen 2
5130 Nyborg
Norge
Prestegardskogen 2
5210 Os
Norge
Thereses gate 33B
0354 Oslo
Norge
Jon Torbergssons vei 23
4070 Randaberg
Norge
Laguneveien 1
5239 Rådal
Norge
Kongens gate 18
3211 Sandefjord
Norge
Brodtkorbsgate 7
1338 Sandvika
Norge
Kjøpmannsgata 36
7500 Stjørdal
Norge
Sartorvegen 12
5353 Straume
Norge
Støperiveien 5
2010 Strømmen
Norge
Brugata 1
2500 Tynset
Norge
Åsane Senter 42
5116 Ulset
Norge