Raw-sjokolade cashewkake - Kinsarvik Naturkost

Raw-sjokolade cashewkake

Enkel
30 minutter
10 porsjoner
En herlig vegansk rå-kake med knasende skorpe, kremet kaffe- og sjokoladekrem. Denne kaken er superenkel å lage og vi er sikker på at den blir en hit i kaffebesøket!
Ingredienser 75 g cashewnøtter
280 g mandler
115 ml lønnesirup
Slik gjør du

1. Finn fram brødform eller kakeform om ønskelig. Kle med bakepapir.

2.Bløtlegg cashewnøtter i minst 1 time.

3.Ha cashewnøttene og mandlene i en blender og kjør til du får en grov blanding.

4.Tilsett lønnesirup og bland til det begynner å klumpe seg sammen. Om du klemmer blandingen skal den feste seg sammen (men likevel være litt smuldrende).

5. Ha blandingen i en brød- eller kakeform og press ned med fingrene jevnt utover bunnen. Denne kan settes i fryseren mens du lager fyllet.

6. Ha alle ingrediensene i en blender (hell vannet av cashewnøttene først) og kjør til du får en glatt og jevn blanding.

7. Hell fyllet over bunnen og sett i fryseren mens du tilbereder sjokoladekremen.

8. Ha alle ingrediensene i en blender (hell vannet av cashewnøttene først) og kjør til du får en glatt og jevn blanding.

9. Hell fyllet over bunnen og kaffekremen.

10. Sett i fryseren i minst 2 timer eller lengre om mulig.

11. Ta ut kaken fra fryseren 5 minutter før servering. Topp gjerne med friske bær.

Flere artikler

Dalgona-kaffe med havremelk - Kinsarvik Naturkost
Dalgona-kaffe er skummende kaffe som er kjempelett å lage. En fantastisk vri på morgenkaffen med noen få ingredienser du sannsynligvis allerede har i skapet.
Dalgona matcha latte - Kinsarvik Naturkost
En søt latte toppet med pisket matcha-skum - en deilig varmende vegansk drikk som også ser fantastisk ut! Prøv den selv, da vel!