Chiapudding med sjokolade og bringebær - Kinsarvik Naturkost

Chiapudding med sjokolade og bringebær

Enkel
15 minutter
1 porsjon
Chiafrøpudding er populært som frokost, men kan også spises som dessert. Denne desserten lager du enkelt på få ingredienser - prøv den i dag om du skulle få lyst på noe sunt, men søtt.
Ingredienser 6 ss chiafrø
4 dl mandelmelk
30 g mørk sjokolade
Ferskvarer En neve bringebær
Slik gjør du

1. Kjør mandelmelk (2 dl) og bringebær i en smoothie-blender til du får en jevn røre. Tilsett chiafrø (3 ss) og la det stå i 10 minutter. 

2. Varm opp mandelmelk (2 dl) sammen med sjokolade til sjokoladen er smeltet. La avkjøle og tilsett deretter 3 ss chiafrø og rør om.

3. Hell blandingen over i serveringsglass sammen med bringebærblandingen. Det kan være lurt å ha sjokoladeblandingen i bunn da den gjerne er litt tykkere. 

4. La stå i kjøleskap i minst 3-4 timer eller over natten.

Tips

Visste du at chiafrø kan støtte fordøyelsen, gi energi og støtte immunforsvaret?

Flere artikler

Vegansk pesto med cashewnøtter - Kinsarvik Naturkost
Himmelsk vegansk pesto laget på cashewnøtter, basilikum og næringsgjær. Fri for soya, gluten og melkeprodukter! Lages på kun 5 minutter!
Hjemmelaget vegansk nutella - Kinsarvik Naturkost
Hjemmelaget nutella lager du enkelt på en halvtime! Spre den på brød eller toast, har det på toppen av din favoritt iskrem, på vafler eller vår favoritt; pannekaker!