Black Chocolate Cupcakes - Kinsarvik Naturkost

Black Chocolate Cupcakes

Enkel
45 minutter
12 porsjoner

Disse skumle Halloween Black Chocolate Cupcakes er en enkel godbit, perfekt for enhver Halloween-fest!

Ingredienser 120 g hvetemel
85 g kokosnøtt sukker
1 1/2 ts bakepulver
3 ss kakaopulver
3 ss black activated charcoal
2 ss eplecider eddik
1 ts vanilje ekstrakt
60 ml kokosnøttolje
220 g vegansk smør
400 g melis
2-3 ss black cacao powder
1 ts vanilje ekstrakt
Dette har du kanskje hjemme Klype salt
150 ml plantebasert melk
1 most banan
Slik gjør du

1. Forvarm ovnen til 180C og lag en muffinsform.

2. Kombiner melk og eplecidereddik i en kopp. La det sitte noen minutter (til det stivner).

3. Dryss gjæren jevnt over den varme blandingen og la stivne i 1 minutt.

4. I en stor bolle kombinerer du alle de tørre ingrediensene: mel, sukker, bakepulver, kakaopulver og salt. Bland godt.

5. Tilsett olje, moset banan, vaniljeekstrakt og blandingen av melk og eddik i bollen med tørre ingredienser. Bland til det er godt blandet.

6. Fyll muffinsformen/formene med røren. Stek i ca 20-25 minutter. Avkjøl helt før du tilsetter frostingen.

Frosting:

1. Ha myknet smør i en bolle, tilsett en teskje vaniljeekstrakt og pisk med den elektriske mikseren på middels hastighet.

2. Tilsett siktet melis og svart kakaopulver. Pisk til det er godt blandet.

3.
 Hvis blandingen er for tykk, tilsett litt melk. Hvis den er for tynn, tilsett litt mer melis.

4. Pynt cupcakes med frosting, eller oppbevar i kjøleskapet.

Flere artikler

Halloween donuts med matcha glasur - Kinsarvik Naturkost
Deilige sjokoladedonuts med matcha glasur - perfekt til årets skumleste kveld!
Vegansk Pavlova - Kinsarvik Naturkost
Pavlova er blitt en tradisjon på 17 mai i mange norske husstander. Marengs strukturen er sprø på utsiden med en myk innside. Toppet med syrlige og friske bær på en søt og fyldig vaniljekrem. Slik kan du gjøre en vegansk variant av denne klassikeren.