Apple Pie Crumble - Kinsarvik Naturkost

Apple Pie Crumble

Enkel
30 minutter
4 porsjoner
Ingredienser 50 g ris mel
45 g tapioca mel
35 g mandelmel
2 ts linfrø + 5 ss vann
1 - 2 ts kokosnøtt sukker
35 g smør
1 klype salt
Slik gjør du

1.Først og fremst, legg linførene i vann og sett til sides for 4 minutter.

2. Deretter, tilsett alle ingrediensene for deigen i en kjøkkenmaskin og elt til det begynner å forme en deig. <br><br><strong>3. </strong>Rull deigen til en ball og dekk deigen med plastfolie i kjøleskapet for 30 minutter. <br><br><strong>4.</strong> Skrell epler og kutt dem i skiver. Tilsett alle eplene og eplefyllet til en stor kjele og rør rundt på medium høy varme. La det småkoke for 2 minutter og skru av varmen. <br><br><strong>5.</strong> Forhåndvarm stekeovnen til 180 grader og smør en kakeform med kokosnøttsmør.<br><br><meta charset="utf-8"><strong>6.</strong> Ta ut deigen fra kjøleskapet og sett 1/3 av deigen til siden for toppen. Rull ut resten av deigen og legg den i bunnen av paiformen og ca 5 cm opp sidene. <br><br><meta charset="utf-8"><strong>7.</strong> Tilsett eplefyllet i formen og strø crumble på toppen av paien. <br><br><strong>8.</strong> Bak for 45-50 minutter eller til gyllen brun og la den kjøles ned. <br><br>Server og nyt!

Flere artikler