Marengs spøkelseskjeks - Kinsarvik Naturkost

Marengs spøkelseskjeks

minutter
porsjoner

BØØ! Disse spøkelseskjeksene i marengs er både søte og skumle – og garantert et høydepunkt på Halloween-festen! Sprø på utsiden, myke inni og farlig gode.

Ingredienser
Dette har du kanskje hjemme 4 eggehviter
Slik gjør du

1. Sett ovnen på 60–70 grader (over- og undervarme).
2. Pisk eggehvitene med 1/3 av sukkeret, og tilsett resten litt etter litt til du får en luftig, stiv marengs.
3. Vend forsiktig inn maismel og sitronjuice – spooky smooth!
4. Sprøyt ut små spøkelser på bakepapir – jo mer rare former, jo bedre!
5. Stek i ca. 2 timer, og avkjøl på rist.

Smelt sjokoladen og bruk en tannpirker til å lage spooky små ansikter!

Resultatet? Skremmende søte marengsspøkelser som smelter på tungen

Flere artikler

Fermentering - Naturens superkraft for smak og helse - Kinsarvik Naturkost
Fermentering er mer enn en trend, det er en bærekraftig og helsefremmende matkultur som har fulgt oss i tusenvis av år. Med produkter fra Biona, Humm, Kult og Clearspring kan du enkelt utforske fermenteringens verden, uansett om du vil ha frisk drikke eller smakfull mat med naturlige helseeffekter.
Gresskarmuffins med sjokoladebiter - Kinsarvik Naturkost
Det lukter høst i lufta og gresskar i ovnen! Disse saftige gresskarmuffinsene med mørk sjokolade er den perfekte kombinasjonen av krydret varme og søt kos.