1 stilk selleri (i små terninger)
1 gulrot (revet)
1/2 løk (hakket)
1/2 ts hvitløkspulver
30 g glutenfritt mel
Salt & pepper
Kokosolje til steking
1. Om du bruker ferske kikerter kan du koke dem i noen minutter, slik at de blir lettere å mose. Hvis du bruker hermetiske kikerter tømmer du av vannet og skyller dem under kaldt vann.
2. Mos kikertene i en stor bolle ved hjelp av en potetmoser eller en stor gaffel til nesten alt er most. Du kan også bruke en blender, men ikke kjør til du får helt glatt blanding, det er godt med noen biter igjen.
3.Ha i resten av ingrediensene, unntatt oljen, og bland godt sammen. Tilsett salt og pepper etter behov.
4.Varm litt olje i en stekepanne, form blandingen til karbonader og stek i 3 - 4 minutter på hver side til de er gyldenbrune.
E-post
kundeservice@kinsarvik.no
Returadresse
Kinsarvik Naturkost
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Org.nr
922 266 662
Ønsker du som bedrift å handle hos oss?
Logg inn eller Bli bedriftskunde
Vi er stolt medlem av Grønt Punkt Norge
Småstrandgaten 3
Xhibition kjøpesenter, 3 etg
5014 Bergen
Norge
Folke Bernadottes vei 52
5147 Fyllingsdalen
Norge
Storgata 43
2750 Gran
Norge
Verkstedveien 7
9406 Harstad
Norge
Ådnavegen 63
5260 Indre Arna
Norge
Valsetvegen 10
2850 Lena
Norge
Loddefjordveien 2
5171 Loddefjord
Norge
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Norge
Myrdalsvegen 2
5130 Nyborg
Norge
Prestegardskogen 2
5210 Os
Norge
Thereses gate 33B
0354 Oslo
Norge
Jon Torbergssons vei 23
4070 Randaberg
Norge
Laguneveien 1
5239 Rådal
Norge
Kongens gate 18
3211 Sandefjord
Norge
Brodtkorbsgate 7
1338 Sandvika
Norge
Kjøpmannsgata 36
7500 Stjørdal
Norge
Sartorvegen 12
5353 Straume
Norge
Støperiveien 5
2010 Strømmen
Norge
Brugata 1
2500 Tynset
Norge
Åsane Senter 42
5116 Ulset
Norge