Vegansk taco med soyakjøtt - Kinsarvik Naturkost

Vegansk taco med soyakjøtt

Middels
30 minutter
4 porsjoner
Kosematen vi aldri blir lei av. Her får du en deilig vegansk taco-oppskrift som er fri for kjøtt og meieriprodukter.
Ingredienser Soyamince fra Clearspring (ca 200 g)
Tacoskjell eller lefser
1 løk
Slik gjør du

1. Finhakk en løk og stek den i en nøytral olje til den er brunet.&nbsp;<br><br><strong>2. </strong>Bløtlegg soyakjøttet i 10 minutter i kokende vann. Hell av og klem ut vannet og tilbered den slik du vanligvis ville gjort med kjøttdeig.<br><br><strong>3. </strong>Bland sammen krydderne og tilsett 3 1/2 ts krydderblanding til 400 gr soyamince. Tilsett 1 dl vann og kok opp og la det koke til vannet er kokt inn.&nbsp;<br>

4. Del tomatene i små terninger og finhakk sjalottløken. Grovhakk korianderen før du blander sammen alle ingrediensene. Smak til med pepper.&nbsp;

5. Kutt opp mango i terninger, finhakk løk og chili og bland sammen med mangoen. Press ut saften av en halv lime og finhakk koriander. Smak til med salt og pepper.&nbsp;<br><br>Skjær opp det du måtte ønske av grønt.

Flere artikler

Rødbete energikuler - Kinsarvik Naturkost
Naturlig søte energikuler som er laget på 1-2-3! Perfekt som påfyll i en travel hverdag, som tursnacks eller før/etter trening.
Glutenfrie lomper &amp; veganske pølser til 17. mai! - Kinsarvik Naturkost
Bytt ut kjøttpølser med veganske pølser og lag glutenfrie lomper til 17. mai - Superenkelt og godt, et festmåltid for store og små!