Vegansk gryterett med jackfruit - Kinsarvik Naturkost

Vegansk gryterett med jackfruit

Enkel
15 minutter
4 porsjoner
Ingredienser 1 gul løk
4 hvitløksfedd
3 gulrøtter
400g jackfruit
1 selleri stilk
450g poteter
100g tomater
100g champignon
75g spinatblader
Slik gjør du

1.Vask, skrell og skjær opp alle grønnsakene.

2. Varm opp en gryte til middel varme og tilsett olivenolje. Stek den hakkede løken i 1-2 minutter, tilsett finhakket hvitløk og stek i noen sekunder. <br><br><strong>3.</strong> Legg til de kuttede gulrøttene, rør og kok i 5-6 minutter. <br><br><strong>4.</strong> Tilsett hakkete jackfruit og smak til gryte med salt, pepper, oregano og hvitløkskrydder. Rør godt, tilsett deretter srirachapaste og mørk sjokolade. Bland godt til sjokoladen er helt smeltet.

5. Tilsett nå det røkte paprikakrydderet og rør til det er kombinert. Hell deretter grønnsaksbuljongen til alle grønnsakene er dekket og tilsett urter: timian og laurbærblad. Stek gryten på middels varme dekket med lokk i ca. 40 minutter. <br>

6.Tilsett selleri, sopp og tomater. Hell restenn av grønnsaksbuljongen i gryten. Rør godt, legg på lokket og kok i ca. 10 minutter. <br><br><strong>7.</strong> Fjern timiankvistene og laubærbladene. Til slutt tilsett spinatblader. Rør godt, og på et par minutter er din veganske biff gryterett klar for servering.

Flere artikler

Gresskarpasta med hvitløksfløtesaus og parmesan - Kinsarvik Naturkost
Den deiligste høstgresskarpastaen. Denne enkle pastaoppskriften kombinerer pastaskjell med stekt gresskar og en hvitløksføltesaus med parmesan og timian. Detter er den ultimate trøstende vegetariske pastaoppskriften du trenger!