Hjemmelaget ovnsbakt blomkål- taco - Kinsarvik Naturkost

Hjemmelaget ovnsbakt blomkål- taco

Middels
40 minutter
8 porsjoner
Ingredienser 1 avokado
håndfull koriander
1 hakket gul løk
saft av en halv lime
1 tomat
8 tacolefser
150 g tahini
Slik gjør du

1.Natten før (hvis mulig), tilbered syltet rødløk. Fyll løkskiver i et syltetøyglass. Tilsett eddik, vann og lønnesirup i en kjele og kok opp. Fjern fra varmen og hell den varme væsken forsiktig over løken i glasset. Dekk til og sett i kjøleskapet.<br>

2. Legg et bakepapir på et stekebrett og forvarm ovnen til 225 grader. <br>

3.Kast blomkål i avocadoolje, krydder og en sjenerøs klype med salt og pepper. Spre blomkålene ut på stekebrettet og stek i 20-25 minutter, vend rundt halvveis.<br><br><strong>4.</strong> Mens blomkålen er i ovnen, tilbereder du tilbehøret. Hakk opp en løk, tomat og mos avocado i en skål til den blir kremaktig. Smaksett salt, pepper, limejuice og strø koriander på toppen.

5. Varm tortillas i enten mikrobølgeovn eller i stekeovnen i omtrent 1-2 min. Vær forsiktig så du ikke brenner dem, og snu når du ser noen bobler-omtrent 1-2 minutter per side.<br>

6.Topp hver tortilla med 4-5 blomkålbiter, syltet rødløk, guacamole, koriander og tahinisaus på toppen.

Flere artikler

Rød smoothiebowl med rødbetpulver - Kinsarvik Naturkost
Start dagen med en næringsrik fargebombe! Smoothiebowls er en super måte å få i seg viktige næringsstoffer. I denne oppskriften har vi brukt rødbetepulver, som er rik på fiber, vitamin A,B, C og jern.