Vegan pumpkin spiced latté - Kinsarvik Naturkost

Vegan pumpkin spiced latté

Enkel
5 minutter
1 porsjon
Latten alle elsker! Pumpkin Spice Latte er og blir en vinner om høsten! Vi har laget en vegansk versjon du kan kose deg med når kulda setter inn!
Ingredienser 2 dl mandelmelk
1 ts kanel
0,5 ts muskat
0,5 ts ingefær
1 ts vaniljeekstrakt
2 ss agavesirup
Topp med plantekrem
1 shot espresso
Slik gjør du

1. Ha mandelmelk, gresskar, krydder, vaniljeekstrakt og agavesirup i en liten kjele.

2. Varm opp til fin drikketemperatur.

3. Blandingen skal ikke koke så bruk lav varme.

4. Pisk kraftig for å lage skum eller bruk en blender.

5. Hell over i kaffeglass og tilsett espresso.

6. Topp det hele med plantekrem og et dryss kanel.

Flere artikler

Kjøleskapsgrøt med kokos & tranebær - Kinsarvik Naturkost
Kjøleskapsgrøt eller over-natten-grøt er en er en lettvint frokost du kan forberede kvelden før. Ettersom du ikke koker grøten beholder du også alle næringsstoffene.
Gresskarsuppe med kokosmelk - Kinsarvik Naturkost
Gresskar er lett å få tak i på denne tiden av året, sammen med chili og hvitløk varmer denne suppen godt på kalde høstkvelder.